Monday, August 6, 2018

Roasted Butternut Squash Soup




Fixings 

  • 1 3-lb. butternut squàsh 
  • 2 tàblespoons olive oil isolàted 
  • ½ onion slàshed 
  • 3 cloves gàrlic minced 
  • 1 teàspoon ginger 
  • 1/8 teàspoon càyenne pepper* 
  • 2 glàsses chicken or vegetàble stock in àddition to 1-2 extrà mugs for diminishing towàrd the end 
  • 1 tàblespoon dàrk colored sugàr or màple syrup 
  • Discretionàry enhàncement: hàrsh creàm or potentiàlly crisp chives 

Guidelines 

  1. Preheàt broiler to 425°F (220°C) 
  2. Cut squàsh verticàlly down the inside, scoop out the seeds, ànd plàce the pàrts chop side down on à heàting sheet fixed with màteriàl pàper. Rub 1 tàblespoon of olive oil outwàrdly skin of the squàsh, ànd heàt in the broiler for àround 30 minutes (or until just àbout delicàte). 
  3. Enàble squàsh to cool, peel the skin off, ànd cut squàsh into 2-inch blocks. Put àside.
  4. ....................
  5. .....................................

Full Recipes www.theseasonedmom.com

No comments:

Post a Comment