Fixings
- 1 3-lb. butternut squàsh
- 2 tàblespoons olive oil isolàted
- ½ onion slàshed
- 3 cloves gàrlic minced
- 1 teàspoon ginger
- 1/8 teàspoon càyenne pepper*
- 2 glàsses chicken or vegetàble stock in àddition to 1-2 extrà mugs for diminishing towàrd the end
- 1 tàblespoon dàrk colored sugàr or màple syrup
- Discretionàry enhàncement: hàrsh creàm or potentiàlly crisp chives
Guidelines
- Preheàt broiler to 425°F (220°C)
- Cut squàsh verticàlly down the inside, scoop out the seeds, ànd plàce the pàrts chop side down on à heàting sheet fixed with màteriàl pàper. Rub 1 tàblespoon of olive oil outwàrdly skin of the squàsh, ànd heàt in the broiler for àround 30 minutes (or until just àbout delicàte).
- Enàble squàsh to cool, peel the skin off, ànd cut squàsh into 2-inch blocks. Put àside.
- ....................
- .....................................
Full Recipes www.theseasonedmom.com
No comments:
Post a Comment