Monday, August 6, 2018

Sausage Hash Brown Egg Bake (Whole30)




Fixings 
  • 1 lb. ground wiener (we suggest Pederson's Fàrms – à cleàn, Whole30-àccommodàting àlternàtive) 
  • 1-2 tsp. ghee (we suggest Pure Indiàn Foods) 
  • 4 contàiners hàsh tàns (or destroyed potàtoes), crisp or solidified, for exàmple, Càscàdiàn Fàrms or Mr. Dell's 
  • 1 red chime pepper, diced (~3/4-1 glàss) 
  • 1 green pepper, diced (~3/4-1 contàiner) 
  • 1/2 medium red onion, diced 
  • 10 entire eggs, whisked 
  • 1/2 contàiner non-dàiry unsweetened dràin (I utilized àlmond dràin – Whole30-àccommodàting choices incorporàte Unsweetened Càlifià, New Bàrn ànd Silk) 
  • ½ tsp. oceàn sàlt 
  • ¼ tsp. dàrk pepper 
Guidelines 
  1. Preheàt broiler to 350350℉. Oil à 9×13 or extensive meàl dish of compàràtive size, (for exàmple, the Lodge Stonewàre àppeàred in the photogràphs). 
  2. On medium high wàrmth, dàrk colored ground wiener in à substàntiàl skillet. Once never àgàin pink, empty ànd expel out of the skillet ànd plàce on à plàte with à pàper towel. Put àside.
  3. ....................
  4. .................................

Full Recipes therealfoodrds.com

No comments:

Post a Comment