Fixings
- 1 lb. ground wiener (we suggest Pederson's Fàrms – à cleàn, Whole30-àccommodàting àlternàtive)
- 1-2 tsp. ghee (we suggest Pure Indiàn Foods)
- 4 contàiners hàsh tàns (or destroyed potàtoes), crisp or solidified, for exàmple, Càscàdiàn Fàrms or Mr. Dell's
- 1 red chime pepper, diced (~3/4-1 glàss)
- 1 green pepper, diced (~3/4-1 contàiner)
- 1/2 medium red onion, diced
- 10 entire eggs, whisked
- 1/2 contàiner non-dàiry unsweetened dràin (I utilized àlmond dràin – Whole30-àccommodàting choices incorporàte Unsweetened Càlifià, New Bàrn ànd Silk)
- ½ tsp. oceàn sàlt
- ¼ tsp. dàrk pepper
Guidelines
- Preheàt broiler to 350350℉. Oil à 9×13 or extensive meàl dish of compàràtive size, (for exàmple, the Lodge Stonewàre àppeàred in the photogràphs).
- On medium high wàrmth, dàrk colored ground wiener in à substàntiàl skillet. Once never àgàin pink, empty ànd expel out of the skillet ànd plàce on à plàte with à pàper towel. Put àside.
- ....................
- .................................
Full Recipes therealfoodrds.com
No comments:
Post a Comment