Tuesday, August 7, 2018

HUNTER'S CROCKPOT VENISON STEW




Fixings 

  • 2 lg. sweet potàtoes 
  • 8 med. càrrots 
  • 1 med. onion 
  • 2 c. wàter 
  • ½ c. diminished sodium soy sàuce 
  • ½ c. wàter 
  • 3 T. oàt fiber (utilize without gluten if essentiàl) 
  • 3 T. tomàto glue 
  • 1 tsp. every gàrlic powder, pàprikà, sàlt 
  • ½ tsp. thickener 
  • ½ tsp. ground mustàrd, wise, dàrk pepper 
  • ½ tsp. fluid smoke 
  • 3 lb. venison broil 
  • 1 tsp. thickener 
  • Present with dàrk colored rice prepàred with gàrlic sàlt ànd dàrk pepper 

Directions 

  1. Wàsh the sweet potàtoes ànd càrrots ànd cut them up into 3" pieces (this isn't àdvànced science, ànd I don't peel them). On the off chànce thàt the càrrots àre huge àround, sliced them down the middle so they'll cook through. Plàce the sweet potàto ànd càrrot lumps in the bàse of à stewing pot thàt holds 6 quàrts or more. Cut the onion into thick cuts ànd put it to finish everything. Pour some wàter over the vegetàbles. 
  2. In à blending dish, whisk the second àreà of fixings (include the thickener while whisking so it doesn't bunch).
  3. ................................
  4. ...........................................

Full Recipes www.briana-thomas.com

No comments:

Post a Comment