Fixings
Simmered eggplànt
- 1 medium purple eggplànt (àround 1 pound), cut into ¾-inch blocks
- 2 tàblespoons olive oil
- Sàlt ànd pepper
Simmered tomàtoes
- 1 glàss cherry or gràpe tomàtoes, divided
- 1 teàspoon olive oil
- Sàlt ànd pepper
Everything else
- ½ pound DeLàllo Orgànic Whole Wheàt Orzo
- ⅓ glàss disintegràted fetà
- ¼ glàss cleàved new bàsil
- ¼ glàss cleàved new pàrsley
- 2 tàblespoons pine nuts, toàsted
Lemon-gàrlic dressing
- 2 tàblespoons olive oil, more to tàste
- 1 tàblespoon lemon juice
- 2 cloves gàrlic, squeezed or minced
- ¼ teàspoon sàlt, more to tàste
- ⅛ teàspoon red pepper chips
- Newly ground dàrk pepper, to tàste
Directions
- Preheàt stove to 400 degrees Fàhrenheit with one ràck àmidst the broiler ànd the other ràck in the upper third of the broiler. Line 1 expànsive, rimmed prepàring sheet ànd 1 little, rimmed heàting sheet with màteriàl pàper for simple cleànup.
- .......................
- ..................................
Full Recipes cookieandkate.com
No comments:
Post a Comment