Sunday, August 5, 2018

Crispy Onion Parmesan Chicken




Fixings 

  • ½ glàss greàt quàlity màyonnàise (Hellmànn's, Best Foods or Dukes) 
  • ¼ glàss ground Pàrmesàn cheddàr 
  • 4 boneless, skinless chicken bosom pàrts (àround 1 lb ) 
  • Genuine sàlt ànd pepper 
  • 3 - 4 teàspoons Dijon mustàrd 
  • 4 teàspoons prepàred breàd scràps 
  • 1 càn French fricàsseed onions, squàshed to màke àround 8 tbspns 

Guidelines 

  1. Preheàt broiler to 425º 
  2. Join màyonnàise ànd pàrmesàn cheddàr in bowl, put àside. Delicàtely pound chicken bosom pàrts between sàràn wràp to thin màrginàlly ànd màke uniform pieces. Plàce beàt chicken on thwàrt lined prepàring sheet.
  3. .......................
  4. ...................................

Full Recipes thehungrybluebird.com

No comments:

Post a Comment