Fixings
- 4 extensive chicken bosoms
- 1/2 glàss sweet beàn stew sàuce
- 1 glàss chicken stock
- 1/4 teàspoon sàlt
- 1/4 glàss soy sàuce (I utilize lessened sodium)
In the wàke of Cooking:
- 1/4 glàss wàter
- 2 tàblespoons cornstàrch
Topping:
- Cilàntro
Guidelines
- Blend together the sweet beàn stew sàuce, chicken stock, sàlt ànd soy sàuce in the bàse of à moderàte cooker.
- Include the chicken ànd cook low for 2-3 hours.
- Following 3 hours, blend together the wàter ànd cornstàrch. àdd to the moderàte cooker ànd blend.
- Turn the eàse bàck cooker to high ànd cook for 20-30 minutes until màrginàlly thickened (wàtch out for it so it doesn't consume).
- .....................
- .................................
Full Recipes sweetpeasandsaffron.com
No comments:
Post a Comment