Fixings
- 1/2 containêr crisply crushêd limê juicê (or juicê of 2 limês)
- 1/4 glass nêw clêavêd parslêy
- 2 tablêspoons olivê oil
- 2 tablêspoons watêr
- 1 tablêspoon mincêd garlic (or 4 squashêd garlic clovês)
- 1/2 têaspoons rêd bêan stêw chips (acclimatê to your inclination of zêst)
- 1 têaspoon ground Cumin
- 1/2 têaspoons salt
- 1 tablêspoon nêctar
- 4 salmon filêts (wild got if concêivablê)
- 1 rêd ringêr pêppêr (capsicum), dêsêêdêd and hackêd
- 1 grêên ringêr pêppêr (capsicum), dêsêêdêd and hackêd
- 1 yêllow ringêr pêppêr (capsicum), dêsêêdêd and hackêd
- 1 onion , cut into wêdgês
Guidêlinês
- Prêhêat broilêr to flamê broil/cook sêttings on high warmth. Showêr a prêparing shêêt platê with cooking oil splash; put asidê.
- Whisk limê juicê, parslêy, olivê oil, watêr, garlic, bêan stêw piêcês, cumin, salt and parslêy togêthêr to consolidatê.
- ..............................
- ..........................................
Full Recipes cafedelites.com
No comments:
Post a Comment