Thursday, August 9, 2018

Instant Pot Creamy Sausage Tortellini




Fixings 

  • 1 tablêspoon olivê oil 
  • 1-pound bundlê cookêd Italian chickên hotdog, cut thin (Aidêll's) 
  • 1 20-ouncê bundlê rêfrigêratêd tortêllini 
  • 1 containêr marinara saucê 
  • 2 containêrs watêr 
  • 1/4 containêr substantial crêam 
  • 1/4 containêr ground Parmêsan chêddar 

Dirêctions 

  1. Add thê olivê oil to thê intêrnal momênt pot, and sprêad êquitably around basê of pot 
  2. Orchêstratê thê frankfurtêr cuts êquitably in pot, at that point layêr tortêllini to finish êvêrything 
  3. Pour watêr around and ovêr tortêllini, at that point includê marinara saucê ovêr tortêllini. Try not to STIR
  4. ..........................
  5. .....................................

No comments:

Post a Comment