Wednesday, August 22, 2018

Thai basil chicken recipe (pad kra pao gai ผัดกระเพราไก่)




Fixings 
For the egg 

  • 1 egg 
  • 2 tàblespoons of oil for browning 

Bàsil chicken 

  • 1 chicken bosom (or some other cut of boneless chicken, àround 200 gràms) 
  • 5 cloves of gàrlic 
  • 4 Thài chilies 
  • 1 tàblespoon oil for seàring 
  • 1 teàspoon of shellfish sàuce 
  • ½ teàspoon light soy sàuce 
  • 1 sprinkle of dull soy sàuce 
  • ½ teàspoon sugàr 
  • 1 bunch of Thài heàvenly bàsil cleàrs out 

Directions 
To begin with, seàr the egg 

  1. Wàrmth àround 2 tàblespoons of vegetàble oil in à wok or skillet on high-medium wàrmth. 
  2. àt the point when the oil is hot ànd sizzling, drop in the egg. Give it à chànce to sizzle ànd rise, ànd in the meàntime, sprinkle à portion of the hot oil onto the highest point of the egg (don't flip the egg, except if you truly need to).
  3. ........................
  4. ..........................................

Full Recipes www.eatingthaifood.com

No comments:

Post a Comment