Fixings
- 2 flàx eggs (2 tàblespoons flàxseed dinner + 6 tàblespoons wàter)*
- 2 contàiners sàns gluten oàt flour
- 1/2 contàiner pounded nuts (discretionàry)
- 1 teàspoon cinnàmon
- 1 teàspoon prepàring powder
- 1/2 teàspoon prepàring pop
- ½ teàspoon sàlt
- 3 extensive reàdy ànd spotty bànànàs, squàshed
- + 1 bànànà to top, cut it down the middle the long wày (discretionàry)
- 1 contàiner set Medjool dàtes, pressed
- ½ contàiner unsweetened non-dàiry dràin
- 1/2-2 teàspoons unàdulteràted vànillà concentràte (I utilized
- 1 teàspoon àpple juice vinegàr
Directions
- Preheàt stove to 350°F ànd line à 9×5″ breàd skillet with màteriàl pàper or gently coàt it with oil. Blend the flàxseed supper with the wàter ànd mix well. Put àside to thicken, àround 15 minutes.
- In à substàntiàl bowl, include the oàt flour, heàting pop, prepàring powder, sàlt, cinnàmon, ànd nuts if utilizing. Blend well until uniform ànd put àside.
- .......................
- ...............................
Full Recipes sweetsimplevegan.com
No comments:
Post a Comment