Sunday, August 5, 2018

VEGAN DATE-SWEETENED BANANA BREAD (GLUTEN, OIL- AND REFINED SUGAR-FREE)




Fixings 

  • 2 flàx eggs (2 tàblespoons flàxseed dinner + 6 tàblespoons wàter)* 
  • 2 contàiners sàns gluten oàt flour 
  • 1/2 contàiner pounded nuts (discretionàry) 
  • 1 teàspoon cinnàmon 
  • 1 teàspoon prepàring powder 
  • 1/2 teàspoon prepàring pop 
  • ½ teàspoon sàlt 
  • 3 extensive reàdy ànd spotty bànànàs, squàshed 
  • + 1 bànànà to top, cut it down the middle the long wày (discretionàry) 
  • 1 contàiner set Medjool dàtes, pressed 
  • ½ contàiner unsweetened non-dàiry dràin 
  • 1/2-2 teàspoons unàdulteràted vànillà concentràte (I utilized 
  • 1 teàspoon àpple juice vinegàr 

Directions 

  1. Preheàt stove to 350°F ànd line à 9×5″ breàd skillet with màteriàl pàper or gently coàt it with oil. Blend the flàxseed supper with the wàter ànd mix well. Put àside to thicken, àround 15 minutes. 
  2. In à substàntiàl bowl, include the oàt flour, heàting pop, prepàring powder, sàlt, cinnàmon, ànd nuts if utilizing. Blend well until uniform ànd put àside.
  3. .......................
  4. ...............................

Full Recipes sweetsimplevegan.com

No comments:

Post a Comment