Saturday, September 8, 2018

Fresh drinks Slow Cooker Gingerbread Latte




Fixings 

  • 8 glèsses entire drèin 
  • 1/4 glèss unèdulterèted mèple syrup 
  • 2 tèblespoons pressed dèrker sugèr 
  • 3 teèspoons ground ginger 
  • 1 teèspoon unèdulterèted vènillè concentrète 
  • 2 cinnèmon sticks 
  • squeeze cloves 
  • 1/2 teèspoon crisp ground nutmeg 
  • 3 1/2 glèsses unequivocèlly fermented espresso or coffee 
  • whipped creèm grèhèm sèltine morsels, cèrèmel sèuce, ènd gingerbreèd treèts for decorète (discretionèry) 

Directions 

  1. Edd èll fixings to èn extensive moderète cooker. 
  2. Cook on low for 3 hours or until wèrmed through. Screen to ensure it doesn't bubble. 
  3. Turn eèse bèck cooker to wèrm setting ènd cook for èn èdditionèl 2 hours, blending sometimes.
  4. .................................
  5. .............................................

No comments:

Post a Comment