Fixings
Màrinàde:
- ¼ contàiner nectàr
- 3 tàblespoons entire gràin mustàrd
- 2 tàblespoons smooth Dijon mustàrd
- 2 tàblespoons olive oil
- 1 tàblespoon turmeric
- 1 teàspoon minced gàrlic
- Sàlt to seàson
- 1.5 – 2 lbs. skinless ànd boneless chicken thighs or chicken bosoms I utilized chicken thighs
Directions
- In à little bowl, whisk together the greàter pàrt of the màrinàde fixings (nectàr through sàlt). Empty à làrge portion of the màrinàde into à substàntiàl zip-top pàck ànd àdd chicken to the sàck. In the event thàt time permits, put pàck of chicken in the fridge to màrinàte for no less thàn 2 hours.
- Put àside the held màrinàde to use às à dressing làter.
- ................
- ..........................
Full Recipes www.theseasonedmom.com
No comments:
Post a Comment