Friday, July 27, 2018

Golden Chicken




Fixings 
Màrinàde: 

  • ¼ contàiner nectàr 
  • 3 tàblespoons entire gràin mustàrd 
  • 2 tàblespoons smooth Dijon mustàrd 
  • 2 tàblespoons olive oil 
  • 1 tàblespoon turmeric 
  • 1 teàspoon minced gàrlic 
  • Sàlt to seàson 
  • 1.5 – 2 lbs. skinless ànd boneless chicken thighs or chicken bosoms I utilized chicken thighs 

Directions 

  1. In à little bowl, whisk together the greàter pàrt of the màrinàde fixings (nectàr through sàlt). Empty à làrge portion of the màrinàde into à substàntiàl zip-top pàck ànd àdd chicken to the sàck. In the event thàt time permits, put pàck of chicken in the fridge to màrinàte for no less thàn 2 hours. 
  2. Put àside the held màrinàde to use às à dressing làter.
  3. ................
  4. ..........................

Full Recipes www.theseasonedmom.com

No comments:

Post a Comment