Friday, July 13, 2018

Paléô Bréakfast Bréad



Ingrédiénts

  • 2 ripé bananas
  • 2 largé éggs
  • 1/4 cup méltéd unréfinéd côcônut ôil
  • 2 cups almônd flôur
  • 1 tsp baking pôwdér
  • 1/4 tsp salt
  • 2 Tbsp flax sééds (whôlé)
  • 2 cups rôugh chôppéd nuts (I uséd almônds, pécans, pistachiôs, walnuts, and hazélnuts.)
  • 2 cups rôugh chôppéd driéd fruits (I uséd apricôts, figs, cranbérriés, datés, pinéapplé, and bluébérriés.)

Instructiôns

  1. Sét ôvén tô 350F
  2. Lightly spray a standard lôaf pan. I liké tô liné it with a shéét ôf parchmént sô I can lift thé bréad ôut fôr slicing.
  3. Mash thé twô bananas réally wéll. I actually did this in my small fôôd prôcéssôr tô gét a smôôth résult. Put thém intô a largé mixing bôwl and whisk in thé éggs and côcônut ôil réally wéll.
  4. Stir in thé flôur, baking pôwdér, and salt and blénd wéll.
  5. Fôld in thé fruits, nuts, and sééds and blénd until évérything is wéll distributéd.
  6. Turn intô thé lôaf pan and spréad ôut thé dôugh événly, and intô thé côrnérs.
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