Ingrédiénts
- 2 ripé bananas
- 2 largé éggs
- 1/4 cup méltéd unréfinéd côcônut ôil
- 2 cups almônd flôur
- 1 tsp baking pôwdér
- 1/4 tsp salt
- 2 Tbsp flax sééds (whôlé)
- 2 cups rôugh chôppéd nuts (I uséd almônds, pécans, pistachiôs, walnuts, and hazélnuts.)
- 2 cups rôugh chôppéd driéd fruits (I uséd apricôts, figs, cranbérriés, datés, pinéapplé, and bluébérriés.)
Instructiôns
- Sét ôvén tô 350F
- Lightly spray a standard lôaf pan. I liké tô liné it with a shéét ôf parchmént sô I can lift thé bréad ôut fôr slicing.
- Mash thé twô bananas réally wéll. I actually did this in my small fôôd prôcéssôr tô gét a smôôth résult. Put thém intô a largé mixing bôwl and whisk in thé éggs and côcônut ôil réally wéll.
- Stir in thé flôur, baking pôwdér, and salt and blénd wéll.
- Fôld in thé fruits, nuts, and sééds and blénd until évérything is wéll distributéd.
- Turn intô thé lôaf pan and spréad ôut thé dôugh événly, and intô thé côrnérs.
- ..................
- .............................
Full Recipes theviewfromgreatisland.com
No comments:
Post a Comment