Friday, July 13, 2018

Supér éasy Homémadé Pizza Pockéts



Just rémémbér to usé a frésh mozzarélla ball for thé bést chééséy résults for thésé homémadé pizza pockéts.

 Prép Timé 10 minutés
 Cook Timé 20 minutés

INGRéDIéNTS

  • 1 ball storé bought pizza dough
  • 20 mushrooms slicéd
  • 1 gréén péppér dicéd
  • 1 packagé péppéroni I uséd turkéy péppéroni
  • 1 can tomato saucé
  • 1 ball mozzarélla chéésé

INSTRUCTIONS

  1. Préhéat ovén to 425 F.
  2. Roll out pizza dough until it is about 1/4 to 1/2 an inch thick. Cut into réctanglés that will éasily fold ovér. On oné half of thé réctanglé, spréad your saucé, chéésé and toppings, léaving spacé around thé édgés for thé dough to touch togéthér.
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Full Recipes thegirlonbloor.com

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