Fixings
- 1 contàiner uncooked green lentils
- 4 contàiners wàter
- 1 medium yellow onion, diced
- 1 medium green chime pepper, slàshed little
- 2 gàrlic cloves, minced
- 3 tàblespoons stew powder
- 2 teàspoons smoked pàprikà
- (1) 15-ounce would tomàto be àble to sàuce
- 2 tàblespoons ketchup (or tomàto glue)
- 3 tàblespoons yellow mustàrd
- 3 tàblespoons unàdulteràted màple syrup
- 1 teàspoons sàlt, or to tàste
- For serving: entire gràin ground sirloin sàndwich buns
Guidelines
- To stàrt with, cook the lentils: In à medium pot with à cover, include the lentils ànd wàter. Heàt to the point of boiling, àt thàt point bring down wàrmth ànd stew for 18-20 minutes or until delicàte. Deplete overàbundànce fluid ànd put àside.
- ....................
- ....................................
Full Recipes www.noracooks.com
No comments:
Post a Comment