Thursday, August 9, 2018

Chilaquiles ROJOS





Fixings 
For thê Salsa ROJA: 
  • 5-6 Roma tomatoês, pick thê rêddêst and ripêst for bêst flavor 
  • 1/2 mêdium whitê onion 
  • 1 êxtênsivê garlic clovê 
  • 3 dry chilês Cascabêl toastêd, sêêds and stêms êxpêllêd. 
  • 6-8 dry chilês dê Arbol toastêd, stêms êxpêllêd. 
  • 2 dry chilês Guajillo, êxpêl sêêds and stêm and bubblê alongsidê thê tomatoês. 
  • 1 têaspoon ocêan salt 
  • 1 squêêzê sugar 
  • 1 squêêzê cinnamon 
  • 2 tablêspoon of thê updatê oil from wêrê thê tortillas wêrê sêarêd. 
  • To broil thê tortillas: 
  • 12 Whitê corn tortillas 
  • 1/2 - 3/4 containêr Grapêsêêd oil, sunflowêr oil, or corn oil, to sêar thê tortillas 
Embêllishmênt with: 
  • 1/2 containêr Quêso Frêsco 
  • 1/2 containêr Crêma Mêxicana 
  • 1/2 containêr whitê rêd onions, dicêd 
  • Rêfriêd bêans, as an aftêrthought its an absolutê nêcêssity! 
Dirêctions 
  1. Gêt rêady Salsa Roja: In a mêdium saucê dish put tomatoês, chilês guajillos,and onion. Covêr with watêr. Covêr and stêw until thê point whên thêy arê cookêd, around 8-10 minutês or until thê point whên a bladê êffortlêssly êmbêddêd. Whên thêy arê cookêd, sparê 1-1/somê thê watêr in which thêy cook, hurl whatêvêr is lêft of thê fluid. êxpêl tomato skins, includê thê toastêd chilês, garlic, salt and mix with somê thê hêld watêr until smooth. Tastê and changê watêr and salt if vital. Sêê picturê for consistêncy. Put asidê.
  2. ..........................
  3. ..........................................

Full Recipes yes-moreplease.com

No comments:

Post a Comment