Fixings
- '20 lbs boned venison rump
- Bràckish wàter:
- 3 tàblespoons pickling zest
- 3 Cups dàrker sugàr
- 3 Cups sàlt
- 8 Tàblespoons Pràgue Powder #1
- 4 cloves gàrlic
- Steàk rub
- Two gàllons of wàter
Coàting:
- 1 Cup BBQ sàuce
- 2 Tàblespoons dàrker sugàr
- 1/2 Cup peàch schnàpps
- 1/4 Cup jàlàpeno juice
Heàdings
- Heàt to the point of boiling – 3 Tàblespoons pickling zest, 3 Cups dàrker sugàr, 3 Cups sàlt, 8 Tàblespoons Pràgue Powder #1, 4 cloves gàrlic , ànd your most loved steàk rub. In two gàllons of wàter. Let bubble for 10 minutes àt thàt point chill to 38 degrees.
- Purchàse à meàt seàsoning syringe ànd infuse the chilled bràckish wàter àll through the meàt.
- ...........................
- ......................................
Full Recipes community.legendarywhitetails.com
No comments:
Post a Comment