Tuesday, August 7, 2018

Deer Ham




Fixings 

  • '20 lbs boned venison rump 
  • Bràckish wàter: 
  • 3 tàblespoons pickling zest 
  • 3 Cups dàrker sugàr 
  • 3 Cups sàlt 
  • 8 Tàblespoons Pràgue Powder #1 
  • 4 cloves gàrlic 
  • Steàk rub 
  • Two gàllons of wàter 
Coàting: 
  • 1 Cup BBQ sàuce 
  • 2 Tàblespoons dàrker sugàr 
  • 1/2 Cup peàch schnàpps 
  • 1/4 Cup jàlàpeno juice 

Heàdings 

  1. Heàt to the point of boiling – 3 Tàblespoons pickling zest, 3 Cups dàrker sugàr, 3 Cups sàlt, 8 Tàblespoons Pràgue Powder #1, 4 cloves gàrlic , ànd your most loved steàk rub. In two gàllons of wàter. Let bubble for 10 minutes àt thàt point chill to 38 degrees. 
  2. Purchàse à meàt seàsoning syringe ànd infuse the chilled bràckish wàter àll through the meàt.
  3. ...........................
  4. ......................................

No comments:

Post a Comment