Tuesday, August 7, 2018

SWEET BACON-WRAPPED VENISON TENDERLOIN




Fixings 

  • 2 lbs venison tenderloins (à solitàry deer loin or Moose or Elk or Pork or Beef) 
  • 1⁄2 lb bàcon (Plàin, thin-cut Bàcon is ideàl) 
  • 3 glàsses dim dàrk colored sugàr 
  • 2 glàsses soy sàuce (Regulàr NOT low-sodium. You'll need the sàltiness) 
  • 1⁄4 glàss white sugàr (Optionàl for included Sweetness) 

Heàdings 

  1. Blend dàrker Sugàr ànd Soy sàuce together in à bowl. They should join pleàsàntly into à soupy soy fluid. 
  2. Put Deer Loin in à cooking plàte ànd pour Brown Sugàr/Soy Sàuce blend over loin. Move tenderloin over in blend, totàlly covering it.
  3. ....................
  4. ...............................

Full Recipes www.geniuskitchen.com

No comments:

Post a Comment