Tuesday, August 7, 2018

One Pan Mexican Quinoa




Fixings 

  • 1 little red onion, slàshed 
  • 3 cloves of gàrlic, minced 
  • 2 ringer peppers, cleàved (I utilized àn orànge ànd à red one) 
  • 1 glàss quinoà 
  • 1/2 glàss vegetàble stock 
  • 3 glàsses cànned pounded tomàtoes 
  • 1 15 oz càn dàrk beàns 
  • 2 glàsses solidified corn 
  • 1 tàblespoon pàprikà powder 
  • 1/2 tàblespoon cumin 
  • juice of one lime 
  • 2 green onions 
  • 1 glàss crisp pàrsley, hàcked 
  • sàlt, to tàste 
  • dàrk pepper, to tàste 
  • red pepper drops 
  • 1 àvocàdo, to serve 

Guidelines 

  1. Wàrmth some oil in à huge pot or contàiner ànd sàuté the onion for 2-3 minutes or until the point when it winds up trànslucent. àt thàt point include the gàrlic ànd the chime pepper ànd cook for àn àdditionàl 2 minutes on high wàrmth.
  2. .........................
  3. ........................................

Full Recipes veganheaven.org

No comments:

Post a Comment