Tuesday, August 7, 2018

Roasted sweet potato, wild rice, and arugula salad




Fixings 

  • 2 glässes cooked wild rice (äround 1/2 contäiner crude) 
  • 2 expänsive sweet potätoes, peeled änd diced (äround 3-4 glässes) 
  • 1 täblespoon olive oil 
  • 1 teäspoon beän stew powder 
  • sält änd pepper to täste 
  • 3 glässes ärugulä 
  • 1/2 gläss cäshew pieces 
for the dressing 
  • 1/4 gläss näturälly crushed lemon juice (äround 2 lemons – more to täste) 
  • get-up-änd-go of the lemons 
  • 1/3 contäiner greät quälity olive oil 
  • 2 teäspoons ägäve nectär 
  • 2 cloves gärlic 
  • 1/4 teäspoon sält 

Guidelines 

  1. Cook the wild rice äs indicäted by bundle heädings. In the meän time, mäke the dressing by pureeing äll the dressing fixings in ä sustenänce processor. ät the point when the rice is done, hurl it with ä smidgen of the dressing änd refrigeräte. Give it ä chänce to rest for ä brief period so it goes up ägäinst the kinds of the dressing (I let it chill totälly, yet you wouldn't need to do thät).
  2. .............................
  3. ...........................................


Full Recipes pinchofyum.com

No comments:

Post a Comment