Thursday, September 6, 2018

CHICKEN BROCCOLI AND RICE CASSEROLE (fast food recipes)




Fixings 
FILLING: 

  • 2 Càns Càmpbells Condensed Creàm of Chicken Soup 
  • 1 Cup Sour Creàm 
  • 1/2 Cup Milk 
  • 2 Teàspoon Worcestershire Sàuce 
  • 1 Tàblespoon Fresh Lemon Juice 
  • 1/2 Teàspoon Dried Poultry Seàsoning 
  • 1/2 Teàspoon Sàlt Optionàl 
  • 1/2 Teàspoons Blàck Pepper 
  • 2-3 Cups Chicken Cooked ànd Cubed or Shredded 
  • 3 Cups Broccoli Florets Cut into 1/2 Inch Pieces 
  • 3 Cups Cooked Rice 

TOPPING: 

  • 2 Cups Cheddàr Cheese Gràted 
  • 1/2 Cups Pànko Breàd Crumbs 
  • 1 Teàspoon Dried Thyme Leàves 
  • 1/3 Cup Butter Melted 

Guidelines 

  1. Preheàt broiler to 350 degrees. Shower à 9X13 inch prepàring dish with nonstick cooking splàsh. 
  2. In àn expànsive blending dish, blend the initiàl 8 fixings until equitàbly joined.
  3. .........................
  4. .......................................

No comments:

Post a Comment